Add a cover

General information  

Release info  

Tags  

Alias  

  • ''Me llamo Earl (España)
  • O Meu Nome É Earl

Ratings

This media has not been rated yet.
Be the first one!

To rate this media or to interact with your friends, create a free mediatly account. You'll also be able to collaborate with our growing community and make it you digital entertainment center.

Friends who like

Sign up to see which of your friends like this.

Linked media  

Linking media

Mediatly © 2013

Mediatly, The multimedia social network

Discover new movies and TV shows to watch, novels or comics to read, music to hear and games to play thanks to your friends. It's fast, free, simple and enjoyable!
To start discover a new world, Sign up for free

  
My Name Is Earl (2005)

This version of the card is from another language than your preferences.

Type :   Production countries :  

  Summary  

De serie draait om Earl Hickey . Hij is een notoire dief en heeft in zijn leven net één foutje teveel gemaakt. Desondanks zorgt een omkeer van het lot ervoor dat hij iets meemaakt wat zijn leven drastisch verandert. Earl wint 100.000 dollar met een kraslot, maar wordt nog geen 10 seconden later aangereden door een oud vrouwtje in een auto. Hij verliest daarbij het winnende lot en hij belandt in het ziekenhuis.

In het ziekenhuis ziet hij op televisie Last Call with Carson Daly waar Carson zegt dat zijn succes een rechtstreeks gevolg is van het feit dat hij goede dingen voor mensen doet. Hij noemt het een kwestie van karma. Hierdoor gaat Earl zijn leven en vooral zijn ongeluk in het licht van karma bekijken. In de hoop op een beter leven maakt hij een lijst met alle slechte dingen die hij ooit mensen heeft aangedaan, beginnend bij Kenny James , een oud-klasgenoot die Earl vroeger altijd pestte.

Samen met kansloze broer Randy en de sexy Catalina gaat Earl de strijd aan met "de lijst" door al zijn slechte daden goed te maken. Zelfs Darnell , de eigenaar van de Crab-Shack waar Earl geregeld een biertje pakt, biedt zijn hulp aan. Alleen Earls ex-vrouw Joy wil geen poot uitsteken, tenzij ze er zelf beter van wordt.

Ondanks zijn schijnbaar beperkte intelligentie is Earl vreemd genoeg erg effectief in het aanpakken van de lijst.

  Detailed    

  Seasons 

  Places of action    

  Crew    

  Photos    

  Videos  

  Press reviews    

  User reviews

  Sources

Whole or part of the information contained in this card come from the Wikipedia article "My Name Is Earl", licensed under CC-BY-SA full list of contributors here.